Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

  • Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah Sebagean 65% warga Kanada duwe sawetara bentuk asuransi kesehatan tambahan; Akeh wong sing nampa iku liwat juragan. Layanan sektor swasta ora dibayar dening akun pamarentah kanggo meh 30 persen saka total kesehatan layanan mbuwang. Ing 2005, Pengadilan Tinggi Kanada mrentah, ing Chaoulli v. Quebec, sing larangan provinsi babagan asuransi pribadi kanggo perawatan kesehatan sing wis diasuransikake dening rencana provinsi sing nglanggar Piagam Quebec Hak-hak lan Kebebasan, lan khusus bagean-bagean sing nangani hak Kanggo urip lan keamanan, yen ora ana wektu tundha kanggo ngobati, kaya sing diduga ing kasus iki. Keputusan kasebut ora ngganti pola kesehatan asuransi kesehatan di seluruh Kanada, tapi dipacu usaha-usaha untuk mengatasi masalah inti dari penawaran dan permintaan serta dampak dari waktu tunggu. Sistem nasional asuransi kesehatan dibangun nalika taun 1945, sawise pungkasan Perang Dunia II. Iku kompromi antara wakil Gaullist lan Komunis ing parlemen Prancis. Ing Gaullists Konservatif padha nentang sistem perawatan kesehatan negara, nalika kaum Komunis ndhukung nasionalisasi perawatan kesehatan ing sadawane model Beveridge ing Inggris.

    Program sing diasilake minangka basis profesi: kabeh wong sing kerja kudu mbayar bagean saka penghasilan kasebut menyang dana asuransi kesehatan sing ora kasil, sing mutualisme resiko penyakit, lan reimburses biaya kesehatan ing macem-macem tarif. Anak-anak lan pasangan bojo sing diasuransiake layak kanggo keuntungan, uga. Saben dana gratis kanggo ngatur budget dhewe, lan digunakake kanggo reimburse expenses medical ing tingkat iku katon pas, Nanging sawise sawetara reformasi ing taun anyar, mayoritas dana nyedhiyakake tingkat padha ganti rugi lan keuntungan. Pamarentah duwe loro tanggung jawab ing sistem iki. Tanggung jawab pamarentah sing kapisan yaiku mbenerake tingkat biaya sing kudu dirundingake, lan dadi rong cara: Departemen Kesehatan langsung negosiasi harga obat kanthi manufaktur, adhedhasar rega rata-rata jual sing diamati ing negara tetanggan . Sawijining dewan dokter lan ahli nemtokake manawa obat kasebut menehi manfaat medis sing cukup berharga supaya bisa digantekake (dicathet yen paling obat diganti, kalebu homeopati). Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah